Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πικρή αλήθεια

'Εχεις παίξει ποτέ Επαγγελματικό Κρυπτόλεξο; ..Το σοβαρό...! Που διοργανώνονται τουλάχιστον 3 παγκόσμιοι διαγωνισμοί κάθε χρόνο για να αναδειχθούν τελικά οι 3 Supreme *ΚρυπτολεξοΛύτες* της χρονιάς, που έπαθλό τους είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους!~γι'αυτό και έχει άπειρες συμμετοχές άλλωστε.!~
Αυτό..(!) στο οποίο πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου..και να τον κερδίζεις κάθε φορά..
Κάθε φορά που προπονείσαι σπίτι σου, ή όπου αλλού και αν βολεύεσαι.., να νιώθεις πως πρέπει να γίνεσαι όλο και καλύτερος, να σε προσπερνάς, να σε καταρρίπτεις~γιατί διαφορετικά κάτι πολύ άσχημο μπορεί να συμβεί στον κόσμο στον οποίο ζεις, περνάς καλά..ή και όχι.., εκέι που είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα...που κανείς τους δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να πάθει κάτι κακό..!~
Αυτό..(!) που κάθε φορά, όσο πιο πολύ "παίζεις", τόσο συνειδητοποιείς πως όντως γίνεσαι καλύτερος και όλο και πιο γρήγορα πλέον βρίσκεις τις λέξεις..με ταχύτητα που ούτε εσύ ο ίδιος θα πίστευες ποτέ ότι μπορείς να αγγίξεις..!?]&%*%!
Και λες..."Πως είναι δυνατόν!?!..Να βρίσκω κάθε φορά τη λέξη που ψάχνω, αΜέσως μόλις την σκεφτώ!?!?!?!!? Έχω καταφέρει να τις ελέγχω! Σχεδόν..με βρίσκουν..πριν τις βρω εγώ!... Πρέπει να είμαι ιδιοφυία! Τέρας παρατηρητικότητος!"
Και περνώντας τα χρόνια, νιώθοντας πως έχεις αγγίξει πλέον τα όρια της τελειότητας και είσαι έτοιμος να λάβεις τώρα πια μέρος στον διαγωνισμό ανάμεσα στους καλύτερους και να τα βάλεις με τα "τέρατα"...Τι καταλαβαίνεις!$^%&%?!?!?!
Μήπως απλά...δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα και τον έλεγχο....
Έχεις απλά καταλάβει το κόλπο...
Απλά.. βλέπεις πρώτα.. αυτό που εσύ επιλέγεις και θέλεις να βρεις πρώτο και τελικά...το βλέπεις!
Αυτός ήταν ο σκοπός της άσκησης!
Και ναι!...Μόλις καταλάβεις ποια είναι η λέξη που θες...αυτήν πας και βρίσκεις!
Γιατί?
Γιατί αυτήν θες!
Και τη βρίσκεις!
~εδώ που τα λέμε..αν δεν την βρεις κι αμέσως..βολεύεσαι και μ'αυτήν που βρέθηκε μπροστά σου...-μέχρι να τη βρεις..φυσικά!
~εκεί!..πείσμα..~
Έτσι λύνεται ένα Επαγγελματικό Κρυπτόλεξο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου